Velkommen

Velkommen til Integreret Dynamisk Psykoterapi og Minfulness Skødstrups hjemmeside.

Tak fordi du kigger forbi. Du kan her på min hjemmeside finde oplysninger om min bagrund, mindfulness og de aktuelle kurser, jeg afholder i mindfulness. Du kan læse om individuel psykoterapi eller finde oplysninger om den supervisionsform jeg anvender, når jeg kommer rundt på forskellige arbejdspladser og supervisere medarbejderne.

Jeg er uddannet ergoterapeut, integreret dynamisk psykoterapeut og MBSR - Mindfulness- Baseret Stressreduktions lære. Jeg har arbejdet som selvstændig psykoterapeut og supervisor de sidste 10 år. Jeg elsker mit job og føler mig meget taknemlig over alle de hjertevarme møder, der har været gennem årene.

At møde hvert enkelt menneske med empati, kontakt, og nærvær er min styrke.

God fornøjelse her på hjemmesiden.

Kærlig hilsen Lene

 

Utraditionel syng sammen koncert
11. september kl 19.30
Vosnæsvej 26 • 8541 Skødstrup

Sange til min mor

Det er med stor glæde at jeg åbner mit hus for en koncert til efterladte og deres pårørende til selvmord en aften i september. Måske har du selv været tæt på en der har begået selvmord, måske kender du nogen i dit netværk der har haft selvmord tæt inde på livet. At miste til selvmord er ofte forbundet med dyb skam og tabu. Vi taler sjældente om det og når vi taler om det vækker det oftest skam og følesen af at jeg nok hellere skulle holde min mund. Så at lægge hus til denne koncert er for mig personligt en gave. Jeg har levet med denne sorg og denne skam siden jeg var ganske lille ,og jeg glæder mig til at vi sammen kan mødes om det vi aldrig glemmer, om det der altid vil sidde spor af i vores krop og via musikken og Frans og Anes utraditionelle syng sammen koncert sætte lys på noget af det der sjældent sættes lys på. Kom til koncert og få samtidig få en snak om det at miste et menneske, man holder af og savner. For sange om kærlighed og selvmord – koblet med fællessang og samtale – kan være forløsende, når man har mistet en pårørende. Musikeren og komponisten Frans Baks mor begik selvmord, da han var 18 år gammel. ’Der var ingen begravelse, og der blev hverken talt om hende eller hendes død efterfølgende. Det var barskt og forfærdeligt. Dengang havde jeg hverken mod til at åbne munden eller stille spørgsmål, ‘ husker Frans Bak, der i dag – i en alder af 60 år – er begyndt at give sorgen og savnet et musikalsk og kreativt udtryk. Han skriver simpelthen sange til den mor, der forlod ham alt for tidligt. Nyhedsbrev mindfulness Skødstrup | 6 ’Tankerne, følelserne og sangene har været inde i mig i alle årene. Så da jeg først gik i gang med at komponere, blev det en stor forløsning for mig.’ Sammen med psykolog Ane Christensen tager Frans Bak nu rundt og spiller koncerter: Aftener eller eftermiddage, der først og fremmest er målrettet mennesker, der har været i berøring med selvmord. I løbet af aftenen vil deltagerne komme til både at lytte til en håndfuld stemningsfulde sange, som Frans Bak har skrevet om at miste sin mor alt for tidligt til selvmord. Alle er velkomne til at synge eller nynne med. Og få snakket med andre i samme situation. ’Håbet er, at vi vil kunne åbne vores sind, og lade sangen give os vinger. Der vil også være mulighed for bare at lytte og være til stede. For når vi synger sammen, hører vi sammen, ‘ slutter Frans Bak.

Så velkommen til en aften i eftertænksomhedens tegn; en aften hvor alle er velkomne - og tag gerne en ven med.

Sange til min mor

Tirsdag den 11. september kl 19. 30
Vosnæsvej 26 • 8541 Skødstrup
Billetpris 100 kr.
Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 28 10 45 66
Max 30 deltagere

Om Frans Bak:
Frans Bak er en komponist, de fleste af os har hørt uden egentlig at være klar over det. Enten har vi hørt hans musik i diverse TV serier som f.eks. Nikolaj og Julie eller Forbrydelsen – måske har vi set ”Bullerfnis” eller ”Far Mor og Blyp” i TV. De fleste har nok på et tidspunkt hørt ”Danse i Måneskin”, nogle har set impro-teater med ”Så Hatten Passer”, andre ’’Zirkus Nemo’’ og mange af os har lagt ører til nogle af de flere hundrede reklamefilm, han har komponeret. Alt sammen musik med en klar og tydelig signatur, der umiskendeligt tilhører Frans Bak. I de sidste otte år har Frans primært arbejdet som film- og TV-komponist i udlandet, men nu er han klar med en samling sange, han kalder for ’Sange til min Mor’. Det er sange, der er skrevet ud fra nogle meget personlige oplevelser, om at miste og om at få – og om vigtigheden af nærværet – og om at sangen kan løfte os og give os vinger. Om Ane Christensen: Ane leder snakken undervejs. Hun er krisepsykolog i ’Børnecancerfonden’ og ceremonileder i ’Livsceremonier’. Ane har tidligere arbejdet sammen med Frans og i sommers oplevede hun ’Sange til min Mor’. Med det samme kunne hun se potentialet: ’Sangene er enkle og tydelige. De taler til følelserne og har sådan et smukt budskab. De fortjener at blive hørt af de mange mennesker, som er berørt af selvmord og sorg, På den måde kan vi sammen give sorgen et andet udtryk end ord.’

Se mere på www.sangetilminmor.dk

 

 

Nyhedsbrev